top of page

DISCLAIMER

Disclaimer

De voorwaarde van deze disclaimer zijn van toepassing op de door www.yourlaserclinic.nl ontwikkelde website. Door deze internetsite te benaderen en op/of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. Alle informatie met betrekking tot persoonsgegevens wordt zorgvuldig beheerd en bewaard in ons systeem. Deze informatie zal uitsluitend gebruikt worden om onze diensten optimaal te kunnen aanbieden.
 

Aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Your Laser Clinic is nimmer aansprakelijk voor de gevolgen, van welke aard en omvang dan ook, die kunnen voortvloeien uit het gebruik van informatie van deze website. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt in plaats van advies. Your Laser Clinic aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor informatie omtrent www.yourlaserclinic.nl vermeld op dergelijke internetsites. Wijzigingen aan de www.yourlaserclinic.nl website kunnen worden aangebracht zonder voorafgaande mededeling.
 

Copyright

Teksten, afbeeldingen en logo’s die op deze website voorkomen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van www.yourlaserclinic.nl of andere rechthebbenden worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt en/of worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand.
 

Informatievoorziening

Jouw gegevens worden verzameld via formulieren op deze website en door middel van het verzenden van informatie via e-mail aan www.yourlaserclinic.nl verstuurd. De informatie en gegevens die ter beschikking worden gesteld worden slechts en alleen gebruikt voor het doel waar deze ter beschikking voor zijn gesteld.
 

Vragen

Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt, kun je ten alle tijden een email sturen naar info@yourlaserclinic.nl

iphone blancokopie.jpg

YOUR LASER CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ:

bottom of page