top of page
IMG-20230130-WA0008.jpg

Bij Your Laser Clinic werken we met HBO opgeleide huidtherapeuten 

Beauty for everyone!

ALL ABOUT YOU

Een Huidtherapeut is de paramedisch specialist van ons grootste orgaan: de huid. Onze huidtherapeuten behandelen uiteenlopende huidaandoeningen. De titel 'huidtherapeut' is dan ook een beschermde titel en vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34)

Onze huidtherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

yourlaserclinickp.png

VERZEKERINGEN

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding van de verzekeraar.Dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling.

Ons Team informeert u hier graag verder over.

20231129_133553.jpg
ava-sol-p8mdWsD6Rec-unsplash.jpg

BEHANDELINGEN
MET DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Bij Your Laser Clinic stellen de specialistes een persoonlijk behandelplan voor jou op. Wij werken met apparatuur voorzien van de nieuwste technologieën en producten waarbij minstens 60 jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan is. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en verbluffende resultaten.

YOUR LASER CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ:

yourlaserclinickp.png
pexels-burst-545015_edited.jpg

ONZE VESTIGINGEN

beldirect

Meer dan 1.500 clienten geholpen met meer dan 7.500 behandelingen!

YLC (1).png
unnamed (1).png
unnamed (2).png

Ik heb vandaag mijn eerste behandeling gehad en alles is als beloofd. De behandeling was idd pijnloos. De kliniek ruikt echt heerlijk en alles is zo schoon. Personeel is stuk voor stuk vriendelijk, meedenkend en flexibel. Ik voelde mij vanaf de intake al thuis😉. Een dikke aanrader dus

placesylc.png

Your Laser Clinic Den Haag

placesylc.png

Your Laser Clinic Rotterdam

bottom of page