top of page
image004.png

MESOTHERAPIE

Ontdek de vernieuwende wereld van Mesotherapie bij Your Laser Clinic. Onze gepassioneerde huidtherapeuten staan klaar om u kennis te laten maken met deze geavanceerde, niet-chirurgische huidverbetering.

Wat mesotherapie onderscheidt is dat het de perfecte optie is voor diegenen die liever fillers of botulinetoxine vermijden. Mesotherapie is bedoeld voor het herstellen van de huid door natuurlijke ingrediënten in de huid toe te dienen met gebruik van RRS® producten (Revolax Rejuvination Solutions).

Met minimaal ongemak en zonder een lange hersteltijd, biedt mesotherapie een veilige en effectieve manier om fijne lijntjes, rimpels, acne (littekens) en huidveroudering doelgericht aan te pakken.

Naast de opmerkelijke voordelen van mesotherapie voor huidverjonging, biedt Mesotherapie ook een geavanceerde behandeling genaamd "Meso XL Hair" voor haarverlies en haaruitval problemen.

Deze behandeling is ontworpen om haarfollikels te stimuleren, haargroei te bevorderen en de algehele conditie van uw haar te verbeteren. Meso XL Hair maakt gebruik van dezelfde principes als traditionele mesotherapie, waarbij natuurlijke ingrediënten, vitaminen, mineralen en groeifactoren direct in de hoofdhuid worden geïnjecteerd.

Dit helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, de haarfollikels te voeden en de haarzakjes te versterken. Als resultaat kunt u dikker, gezonder haar verwachten en haaruitval verminderen.

Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van dunner wordend haar, haaruitval of haarverlies door verschillende oorzaken, zoals genetica, stress of hormonale veranderingen.

Mesotherapie is geschikt voor alle huidtypen en kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Bij YLC streven we ernaar om uw huid te revitaliseren en uw zelfvertrouwen te herstellen. Mesotherapie wordt enkel uitgevoerd door gekwalificeerde huidtherapeuten.

Waarom Mesotherapie?

Veilig en effectief
Onze ervaren huidtherapeuten zorgen voor een veilige en effectieve behandeling met minimale downtime.

Geen fillers nodig
Indien u op zoek bent naar huidverbetering zonder fillers, is mesotherapie een ideale keuze.

Natuurlijke benadering
Met de mesogun wordt er gebruik gemaakt van lichaamseigen vermogen om de huid te verbeteren met behulp van de producten van RRS®. 

image004.png

Mesotherapie Skinbooster

Fijne lijntjes
Rimpels

Verslapping
Anti-aging

Mesotherapie Hair Booster

Haaruitval
Haargroei stimulatie

Voedingsstoffen hoofdhuid
Versterkt het haar

pexels-burst-545015.jpg

De huidtherapeuten van Your Laser Clinic zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Tevens is Your Laser Clinic geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Mesotherapie?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult.

pexels-burst-545015_edited.jpg

ONZE VESTIGINGEN

beldirect

Meer dan 1.500 clienten geholpen met meer dan 7.500 behandelingen!

YLC (1).png
unnamed (1).png
unnamed (2).png

Ik heb vandaag mijn eerste behandeling gehad en alles is als beloofd. De behandeling was idd pijnloos. De kliniek ruikt echt heerlijk en alles is zo schoon. Personeel is stuk voor stuk vriendelijk, meedenkend en flexibel. Ik voelde mij vanaf de intake al thuis😉. Een dikke aanrader dus

placesylc.png

Your Laser Clinic Den Haag

placesylc.png

Your Laser Clinic Rotterdam

bottom of page