top of page

HOE WERKT LASER ONTHAREN?

Laserontharing is een vorm van ontharen waarbij het haarzakje - bij de bron word aangepakt - door middel van het vernietigen van het haarzakje. In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden zorgt laserontharing ervoor dat de haartjes niet meer terugkomen.
 

Laserontharing is de behandeling om een eind te maken aan ongewenste haargroei. Bij Your Laser Clinic stellen de specialistes een persoonlijk behandelplan voor jou op. Wij werken - in tegenstelling tot veel andere klinieken - met lasers voorzien van de nieuwste technologieën. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en je zult merken dat jouw huid nog nooit zo zacht heeft aangevoeld.

Meer weten over Laserontharing?

Neem contact met ons op of kijk eens bij de veelgestelde vragen.

Prijslijst vrouwen.jpg

ONZE LASERS

Tijdens de behandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel zorgvuldig door lichtopname in de pigmenten van de haarwortel zonder de huidstructuren te beschadigen. 
 

Dankzij de ICE kop - die koelt tot een temperatuur van -12 graden celcius - is de behandeling ontzettend aangenaam en pijnloos.

noun_hand draw sketch rectangle frame fr

Gepersonaliseerde aanpak
 

100% pijnloos laseren
 

Geavanceerde DIODE lasers
 

Snel zichtbaar effect
 

Geschikt voor elke huid- en haartype

WAT KUN JE VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

Voor de behandeling zal er altijd een intake gesprek plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk om de wensen van de klant goed in kaart te brengen en de klant te informeren over wat hij/zij van de behandeling kan verwachten. Daarnaast stellen wij je een aantal vragen m.b.t. jouw gezondheid.

Tijdens het intakegesprek ontvang je een Voor- en Nazorg protocol zodat je goed voorbereid bent op de behandeling. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimaal resultaat. Het is uiteraard mogelijk om direct na het intake gesprek een proefbehandeling te ondergaan.

DIODE laser.jpg
Werkwijze.jpg

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT?

Bij Your Laser Clinic word gebruik gemaakt van lasers met de nieuwste technologie. Deze technologie maakt het nu ook mogelijk om alle - op grijze haren na - huid- en haartype te behandelen. Dit in tegenstelling tot veel andere lasers die hierin beperkt zijn.

Tevens is het apparaat geschikt om zowel vrouwen als mannen te behandelen. Waar het altijd bij mannen een taboe is geweest om te starten met laserontharing, merken wij dat ook mannen nu steeds vaker de behandeling inplannen.

pexels-burst-545015_edited.jpg

ONZE VESTIGINGEN

beldirect

Meer dan 1.500 clienten geholpen met meer dan 7.500 behandelingen!

YLC (1).png
unnamed (1).png
unnamed (2).png

Ik heb vandaag mijn eerste behandeling gehad en alles is als beloofd. De behandeling was idd pijnloos. De kliniek ruikt echt heerlijk en alles is zo schoon. Personeel is stuk voor stuk vriendelijk, meedenkend en flexibel. Ik voelde mij vanaf de intake al thuis😉. Een dikke aanrader dus

placesylc.png

Your Laser Clinic Den Haag

placesylc.png

Your Laser Clinic Rotterdam

WANNEER ZIE IK HET RESULTAAT VAN LASEREN?

Dankzij de diverse golflengtes van het apparaat kunnen wij de behandeling gericht inzetten. Hierdoor zul je sneller resultaat zien.

Je zult al na de eerste behandeling een merkbaar verschil zien, maar je zult echter voor definitieve haarreductie meerdere behandelingen moeten ondergaan. De kwantiteit verschilt per persoon en is afhankelijk van het haartype.

Over het algemeen zijn er
tussen de 6 en 8 behandelingen nodig voor een definitief resultaat.

waxingkopie.jpg
pexels-burst-545015.jpg

De huidtherapeuten van Your Laser Clinic zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Tevens is Your Laser Clinic geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

bottom of page